fbpx

Til dig som er forælder!

Kære forælder

Her på siden har jeg samlet alt det som jeg tænker kunne være noget for dig, der gerne vil glæde dit barn (i alderen 1- 8 år )med gode sjove og iørefaldende lærerige børnesange, lege og historier m.v

Her kan du/ I nemlig få inspiration til sange og lege, som kan synge og leges hjemme, når der skal være musik og sjov i stuen eller til fødselsdagen mv.

På min youtube kanal kan I se, høre og lege til de fleste af mine sange, og i min kalender, kan I se hvornår jeg spiller offentligt næste gang.

Vis mere

Tænker du, at det kunne være skønt at gå til musik sammen med dit barn, så har du/I mulighed for det i foreningen børnemusikkensvenner, hvor jeg bl.a. holder musikalsk legestue for børn i alderen 1- 6 år og deres voksne.

Mangler dit barn noget god iørefaldende børnemusik, som dit barn kan hoppe, synge, danse, lege og udvikle sig til, så har jeg flere gode tilbud i min webshop.

For at gøre det nemt og overskueligt for dig, har jeg lavet nogle bokse, hvor du kan finde oplysninger om alt det jeg kan tilbyde dig.

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Mange gode hilsner
Michael Back

Vis mindre

Familie underholdning

Mine børne udgivelser

                          Børnemusikkens venner

Det skal være sjovt og hyggelig at være til musik sammen med mig. Derfor ligger jeg stor vægt på at skabe en super god stemning, hvor både og voksne kan få  den aller bedste oplevelse.

Hvis du har en ide til et arrangement, hvor du/ I evt. tænker I kunne bruge min assistance, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak.

Michael Back – musik og sjov for børn

Michael Back - Koncertanmeldelse

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her