fbpx

Fødselsdagshilsen med Michael Back

Se karlas fødselsdagshilsen her:

En personlig fødselsdagshilsen på video – et varigt minde.

Børn skal bare have de bedste fødselsdage og det vil jeg gerne være med til at give dem.Derfor kan du nu bestille en sjov og personlig fødselsdagsvideo med en personlig fødselsdag hilsen og fødselsdagssang.

Jeg synger to fødselsdagssange. Den ene er min egen fødselsdagssang og den anden er den traditionelle med instrumenterne.

Derudover så får fødselsdag barnet også en fin gave af mig og der 4 stk. badges, signerede postkort og 1 stk signeret plakat.

Efter din bestilling vil du modtage en mail med nogle spørgsmål som jeg skal bruge når jeg laver den helt personlige video.

Læs mere

Det vil være spørgsmål som: Barnets navn, alder, interesser, hvornår video skal ses, hvem der kigge med, hvem videohilsnen skal være fra og hvilke instrumenter vi skal vælge i fødselsdagssangen.

Ud fra disse oplysninger optager jeg en sjov og helt personlig fødselsdagsvideo, som vil vare ca. 5-8 min og vil være et varigt minde.

Videoen vil blive oploaded på platformen vimeo, hvortil du/I vil få tilsendt et link, som kun I vil kunne se. Gaven vil blive sendt, så I har den inden fødselsdagen. Leveringstid på ca.5 – 10 dage. Så bestil i god tid ☺

Vis mindre

Du kan bestil dit barns fødselsdaghilsen her

Læs her karlas mor skrev efterfølgende:

Hej Michael. Det var en super sjov “happening” til fødselsdagsfesten. Det fungerede fint med linket. Vi castede det op på fjernsynet og stod alle og så med. Karla syntes det var spøjst, især når hendes navn blev nævnt og vennerne også, som også kiggede sjovt på skærmen. Vi stod alle ved siden af Karla og sang med på sangen. Og da du havde pakket kuverten med de forskellige ting, så stod far ved siden af fjernsynet og tog imod kuverten som om du faktisk gav hende den. Der fik de store øjne de små og sagde: ” Hvordan kunne han gøre det? “Så alt i alt en rigtig fin oplevelse 🙂

Kontakt mig her

 

Beklager, denne formular tillader ikke længere nye indsendelser.

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her