fbpx

Fjolletrolde koncert med Michael Back

45 min. Fjolletrolde-koncert for børn i alderen 3-6 år og andre barnlige sjæle. Sjove trolde sange, krydret med sjov trolde historier, skæg og ballade.

En fjolletrold er en som er ligeglad med, hvad andre tænker om en og som godt kan li at lege og fjolle. Han er super glad for at danse og kan godt li at høre sjove historier om trolde, der tager på eventyr i en stor skov, hvor de oplever en masse sjove ting.

Fjolletrolde-koncert

Med udgangspunkt i sangene fra min ”Fjolletrolde” udgivelse, inviteres børn og barnlige sjæle til Fjolletrolde-koncert, hvor de bl.a. møder sure trolde, glade trolde, trommetrolde, fjolletrolde, dansetrolde mv.

Alle sange kædes sammen af sjove nærværende trolde historier og der sker noget hele tiden, hvilket betyder at tiden bare flyver, når børnene skal være med til at synge, danse, lege og fjolle.

Vis mere

Koncerten afsluttes med et par afslapningssange og efter koncerten får alle et fjolletrolde postkort bl.a .med link til min youtubekanal, hvor børnene kan så se og høre alle koncertens sange, når de kommer hjem.

Koncerten varer 45 min og vil egne sig perfekt til arrangementet på biblioteket, i gymnastikforeningen, kulturhuset, karnevalet, markedspladsen, handelsstandsforeningen, festivalen mv

Vis mindre

Inden koncerten gør jeg altid meget ud af, at børn og voksne skal have noget at se og høre på.  For en koncert oplevelse starter i det nu, hvor man komme ind i koncertlokalet. Derfor har jeg altid et fint Fjolletrolde bagtæppe med og sørger for at scenen ser flot og spændende ud. Der er selvfølgelig også altid god fjolletrolde musik i højtalerne og lys der lyser scenen. (Hvis der ikke er nogen scene, står jeg på gulvet, hvor jeg afgrænser en ”scene” med et reb. Børn og voksne sidder så på gulvet).

 

En pædagog udtaler:

Vi ved at børnene synes han er rigtig god. De elsker når han kommer , så er der god stemning fra morgen stunden af.  “jaaa – idag kommer Michael Back”

Priser og praktisk koncert info

Booking og kontakt

folk siger:

Tak for din din sprudlende udstråling og energi og fantastiske tålmodighed 😊👍🇩🇰🇩🇰 som smittede af selv på de aller mindste vi ses en anden gang de bedste hilsner fra os i børnehuset.

Michael Back - Koncertanmeldelse

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her