Søndag d. 24. maj kl. 16.00 inviteres Danmarks børn og andre barnlige sjæle til endnu en forrygende børnekoncert på facebook.

Søndag d. 24 maj 2020 holder jeg endnu en børnekoncert på facebook. Tidspunktet er denne gang kl. 16.00 og  koncerten vil vare  ca. 45 min. og  være fyldt med sjove sange, som børn og voksne kan synge, danse og lege til hjemme i stuerne. Repertoiret vil denne gang primært være sange om dyr, hvilket betyder at du vil komme til høre sange som krokodiller, hunde, elefanter, dinosaurer m.fl. Det bliver så sjovt og jeg glæder mig så meget!!

Så jeg håber du/ I vil være med til at synge og lege sammen med mig og koncerten kan være med til gøre den søndag endnu sjovere. Og sjov og ballade har vi alle behov for i denne Coronatid, hvis alvoren lurer alle vegne.

Hvis du synes det jeg laver er godt og gerne vil støtte mig i denne Coronatid, så kan du donerer et beløb på mobilpay 24246388.

Jeg håber vi ses – Mange hilsner Michael Back

  • Tusind tak for rigtig god underholdning! Der er blevet danset med hjemme foran fjernsynet . Det håber vi sker igen

  • Mange tak for en god koncert – og et dejligt afbræk i en kedelig hverdag for vores lille 3-årige, som savner børnehaven og vennerne. Vi fik danset, grinet og hygget.👍😀

  • TAAAK FOR DENNE GANG. Det var så hyggeligt og nu er vi trætte og kroppene er varme!! TAAK FORdi du gider 🤩🤩

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her