fbpx

Kære butikscenter

Børn skal da bare have det bedste!

….og det er jo bare super skønt, når man som forælder oplever ens børn fascineret og tryllebundet af en super dygtig børneunderholder, der bare kan sit kram.

I 25 år har jeg underholdt børn og barnlige sjæle med musik og sjov og det er min erfaring,  at hvis man vil give børn super sjove, skønne og fantastiske musikalske oplevelser, så skal man tryllebinde dem med sange og lege der passer til deres alder.

Derfor har jeg igennem årene specialiseret mig i at lave sjove aldersopdelte børnekoncerter, som skaber glæde og som fanger børnene lige der hvor de er.

Koncerterne kan foregå på flere måder i butikscenteret:

Scene: Jeg stiller op et sted i storcenteret, hvor der er plads til at lave en scene. Jeg kan evt. optræde med de tre ovennævnte koncerter på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Det kan også bare være, at jeg kun optræder en gang med en af ovennævnte koncerter. Koncerternes varighed:  ca. 30 – 45 min eller efter aftale.

Vis mere

Work around: Jeg har en musiktrækvogn, hvorpå jeg har mit grej og går så rundt i storcenteret og stiller mig forskellige steder og laver sjov børneunderholdning med musik og gøgl.

Campingvognskoncerter: Jeg har anskaffet mig en fin gammel safari campingvogn fra 1986, der er malet rød, grøn, gul og blå og som er perfekt blikfang for en udendørs koncert eller event. Kontakt mig for yderligere info.

Priser: Der er store rabatter, hvis jeg skal optræde flere gange den samme dag. Se priser og praktiske koncert oplysninger her.

Min store erfaring, mit store kendskab til børn og mange års virke som børnemusiker gør, at der altid er garanti for en super god og sjov musikalske oplevelse for børn og voksne. F

Her nedenfor præsenterer jeg fire koncerter til butikscentre. Du kan se alle mine børnekoncerter her.

Har I spørgsmål eller ideer til et arrangement, så er I meget velkomme til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Mange gode hilsner

Michael Back – Musik og sjov for børn

Vis mindre

Video fra en Mucirkus koncert /Metropol  i Hjørring.

Jeg anbefaler disse børnekoncerter til butikscenteret

Bamsekoncert

Fjolletrolde Koncert

Michaels MuCirkus

Jule sjov med Michael Back

Her nedenfor kan du se mine priser mv.

Priser og praktisk koncert info

Booking og kontakt

Tusind tak for et fantastisk show for og med vores børn. Kunne mærke at de havde en fest ligeså vel som os forældre😀🎉.

Michael Back - Koncertanmeldelse

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her