fbpx

Nyheder:

Mine børneudgivelser

Glade sange for børn i alderen 1-8 år og andre barnlige sjæle!

Jeg brænder for at give børn gode sjove musikalske oplevelser, hvor de kan bruge sig selv på mange forskellige måder. De skal kunne bruge deres krop på forskellige måder og ikke mindst deres fantasi.

Derudover vil jeg også gerne give børn mulighed for via musik og leg at få nogle sjove oplevelser sammen med andre børn.

Sang, leg og bevægelse giver nemlig gode sjove oplevelser. Og har man gode oplevelser sammen, så giver det gode relationer som kan føre til venskaber. Og venskaber er jo noget af det vigtigste her livet.

Vis mere

Min musik kan bruges til mange forskellige ting. Den kan synges og leges til samling i børnehaven. Den kan bruges, når der skal laves projekter i skolen om cirkus, trolde, dyr, venskab m.v.

Den kan bruges, når børnene skal have have pulsen op til gymnastik, og når børn skal spille og synge på legepladsen. Man  kan også bare lytte til musikken, når de små skal sove til middag i dagplejen.

Ja, musikken kan bruges til mange forskellige ting og det er kun op til dig, hvordan du vil bruge musikken der hvor du er. Mit ønske er bare at musikken og legene bliver brugt og at den vil glæde en masse børn og voksne.

Indtil nu har jeg lavet 5 børneudgivelser med eget materiale. Til alle udgivelser har jeg lavet inspirationsmateriale til de voksne med mange gode ideer til den enkelte sang.

De fleste af mine sange kan du se på youtubekanalen – “Michaels børnemusik kanal” og her nedenfor kan du læse meget mere om den enkelte udgivelse.

Mangler din institution en sang eller vil have skrevet jeres egen sang, så sig endelig til, for det kan jo være at jeg kan være jer behjælpelig.

Mange gode hilsner

Michael back – musik og sjov for børn 🙂

Vis mindre

Andre siger:

Med bogen ”Fjolletrolde” har Michael formået at lave et materiale, der ydermere kobler hans fantastiske musik og tekster til historiefortælling og bevægelse.

Jeg synes, at bogen i høj grad lægger op til et målrettet sprogarbejde og er et glimrende hjælpemiddel til pædagoger i daginstitutioner, der fx arbejder med dialogisk læsning. Det, at historierne kan læses samlet eller enkeltvis, at musikken kan kobles til og fra osv, giver rigtig mange muligheder i forhold til det pædagogiske sprogarbejde.  

Sprogkoordinator

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her