fbpx

Musik og sjov TV – Børnetime

Igennem nogle år har jeg haft en youtubekanal, hvor jeg løbende oploader mine sange.

Lige p.t er der over 100 videoer, som er blevet set mere end 500.000 gange. Og det er jo bare helt fantastisk, at de er blevet set så meget. Men jeg vil gerne have mange flere til at se mine sange på youtube, så derfor satser jeg i år på at lave endnu flere kvalitets videoer for børn og barnelige sjæle.

Jeg har derfor lavet samarbejdet med Flamingo Film, der hjælper mig med at producerer mine kommende film. Det samarbejde betyder at jeg nu kan præsenterer sjove børnesange og videoer i aller bedste kvalitet og at jeg ligger en ny video op hver fredag kl. 9.00.

Det er nemlig  mit håb og store ønske at mine sange bliver brugt og at de kan være med til at skabe glæde og måske også en masse leg og bevægelse rundt omkring. Derudover er det mit ønske at Musik og sjov TV skal være en af de bedste og mest  sete børnemusik kanaler i Danmark. Så derfor vil der i den kommende tid ske spændende ting på min youtube kanal.

Mange bruger kanalen til at se hvem det er som kommer og underholder til institutionens sommer- eller fødselsdagsfest. Der er også institutioner, der på en regnvejrsdag laver storskærmsarrangement, hvor de så danser og leger sammen med ”mig”.

Vis mere

Hvis du synes det er godt det jeg har gang i, så må du meget gerne abonnerer på min youtubekanal. Det er ganske gratis. Og for mig betyder mange abonnenter, at der åbner sig mange flere muligheder for at lave kanalen endnu bedre.

Her nedenfor kan du/ I se nogen af mine videoer. Vil du se flere og evt. abonnerer på min kanal, kan du gøre det her.

God fornøjelse

Michael Back – musik og sjov for børn

Vis mindre

Børnetime med Michael Back

Husk nu at Michael Back laver Facebook live koncert søndag d. 26.april kl. 10.00.
Det bliver så godt og super sjovt. Og du kan se den Michaels facebook side www.facebook.com/musiksjov
Husk det nu!!! 🙂 🙂 🙂

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her