fbpx

Foreningen Børnemusikkensvenner

Børnemusikkensvenner arrangerer musikalske legestuer og koncerter for børn.

Børnemusikkensvenner er en forening som jeg har været med til at skifte for ca. 10 år siden. I foreningens formålsparagraffer står der følgende:

“Børnemusikkens Venner” er en forening som har til formål at skabe muligheder for musikalsk udfoldelse igennem sang, leg og bevægelse for de mindste børn (0-6 år) og deres forældre.

Børnemusikkens Venner har til huse i Aalborg og foreningens primære aktivitet er en forældrestyret musikalsk legestue med den kendte børnemusiker Michael Back, der ti mandage (forår og efterår), synger, spiller, leger og danser med børn og forældre.

Børnemusikkens Venner arrangerer også børnekoncerter. For musik er jo rigtig godt – især når det spilles live og det er er for børn!

læs mere om foreningen Børnemusikkensvenner her
Se foreningens vedtægter her.

Musikalsk legestue 1-3 år.

20 mandage om året arrangerer foreningen legestue med mig. Legestuer afvikles i “Musik og sjov huset, stationsvej 5c, 9280 storvorde og hver gang er der to hold musikalske legestue:

Hold 1 (1-3 år): kl. 16.00-16.45.

På dette hold er der sange, hvor børn og deres voksne kan grine, hoppe, synge, klappe, trampe, dreje osv.  Derudover leger vi med bamser og rekvisitter som ærtepose, faldskærm, tørklæder, fluesmækkere mv. Repertoiret er sange og lege fra mine to første udgivelser (“Op på tæerne” og “Ska`vi hoppe?”), Supleret med rim, remser og kendte børnesange og lege.

Musikalske legestue 3-6 år.

Hold 2 (3-6 år): kl. 17.00-17.45.

På dette hold spiller vi på instrumenter og bruger fantasi og krop på mange forskellige måder. Indholdet er meget aktive bevægelses sange og lege for både børn og deres voksne. Vi synger, danser, leger og har det sjovt. Repertoiret er fortrinsvis sange og lege fra mine 3 seneste børneudgivelser (“Så skal der leges!”, “Fjolletrolde”, og “Spilop Hop”).

I 2018 er det 25 år siden jeg startede med at spille for børn og barnlige sjæle. Rent faktisk startede jeg i legestuen som i dag bestyres af Foreningen Børnemusikkens Venner.

Vi var nogle musikalske fædre, der gerne ville spille for vore børn og dem der ellers gad høre på os. En eftermiddag om ugen spillede vi så i det lokale fælleshus. Og meget hurtigt blev det et tilløbsstykke, hvor mere end 60 børn og voksne mødtes til sang og musik med os.

For mig var det at spille for børn en øjenåbner uden lige. Og man godt sige at det var her jeg faldt i gryden, hvor jeg blev angrebet af børnemusikkens forunderlige univers og mange muligheder for at lave musik for og med børn.

Og der sker bare noget, når mange børn og voksne synger, danser og leger sammen. Der er en super stemning og en god energi som er helt unik. Tiden bare flyver og alle har det sjovt! Bl.a. derfor spiller jeg efter 25 år i legestuen, som faktisk er mit eneste faste sted.

Hvis der er noget jeg savner ved at have små børn, så er det altså dine musikalske legestuer. Ungerne var trætte og det var altid et slid at få logistikken til at gå op. Men det var altid det hele værd. Drengene husker det, som ligeså fantastisk, som jeg husker det.
Kan du ikke lave et teenage-hold eller hold for forældre uden små børn 😜
Det er så fantastisk det du laver Michael – bliv endelig ved👏👏

Michael Back - Koncertanmeldelse

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her