fbpx

Onsdag d. 24.10.18 – lørdag d. 27.10.18
Sted: Kulturhuset Trekanten i Aalborg øst

Dpa, Kulturhuset Trekanten, Kvarterværkstedet og Foreningen børnemusikkens venner er super stolte af, at kunne præsentere jer for børnemusikfestivalen ” Børn i Nord ”.

Festivalen henvender sig til børn i alderen 1-8 år og afvikles på Kulturhuset Trekanten, hvor der i uge 43-2018 vil være GRATIS koncerter for dagplejere, institutioner og skoler i Aalborg øst og omegn.

Programmet for dagene kommer til at se således ud:

Onsdag d. 24.10 Torsdag d. 25.10 Fredag d. 26.10 Lørdag d. 27.10
Børnehaver

Kl. 10.15

 

Ann og Aberne

 

Takt og Tone – Benjamin og Lone

 

Michael Back

 

 

Spillebillen

(for de mindste)

Voksen billet købes her

 

SFO/ skole

Kl. 12.30

Ray Ray  

Poul Banks og Charlotte Hallberg

 

Rumlerim

 

Palle Pirat

Familie show

voksen billet købes her

 

Kl. 18.00

3 timers musikalsk workshops aften

med Thorstein Thomsen.

Entre pris: 75 kr.

Billet købes her!

 

Det koster gratis!

Ja – det er gratis for børn og personale at deltage i Institutionskoncerterne. Dog skal man tilmeldes for at kunne deltage i en koncert. Alle lørdagens koncerter koster også gratis for børn. Voksne skal dog betale 75 kr. i entre.

Køb billet til spillebillen her

Køb voksenbillet til Palle Pirat her

Baggrund for denne festival

DPA, Kulturhuset Trekanten, foreningen børnemusikkensvenner og kvarterværkstedet vil gerne med denne festival samle børn og voksne til sjove børnekoncerter, hvor der skal synges, danses, hoppes, grines og leges. Udover at børnene skal opleve ny børnemusik LIVE, så håber vi, at de vil få en masse gode oplevelser, som kan inspirere og styrke fællesskabet.

Vi håber derfor meget, at der vil være stor opbakning fra institutioner/skoler, dagplejere og private, så rigtigt mange børn vil  få glæde af denne unikke børnemusikfestival. Børn skal nemlig have de bedste musikalske oplevelser og dem kan de få på børnemus musikfestivalen ”Børn i Nord ”.

Tilmelding: Hvis man vil deltage i en af festivalens koncerter, så skal man tilmeldes. Og tilmeldingen sker ved at sende en mail til Michael back på boernemusikfestival9220@gmail.com. I mailen skal du/ I skrive hvilken koncert i gerne vil deltage i, hvor mange i kommer (børn og voksne), og så en mail og et navn på en kontakt person. Når I har hørt fra os, så er tilmeldingen gået igennem.

Skriv også gerne for yderligere info på boernemusikfestival9220@gmail.com

Er der spørgsmål vedr. dette festival skriv, så er I meget velkommen til at kontakte festival festivalkoordinator Michael Back på tlf. 2424 6388 eller mail: Michael@musik-sjov.dk

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her