fbpx

Hoppe loppe koncert – børnekoncert for de mindste med Michael Back

Børnekoncert for de mindste og andre barnlige sjæle

45 min. sjov børnekoncert for de mindste, hvor der skal hoppes, trampes, flyves, leges og danses.

En hoppe loppe koncert er super hyggelig børnekoncert for de mindste børn (0 -2 år) og deres voksne. Det er en børnekoncert, hvor der skal hoppes, trampes, vrikkes, danses, synges og ikke mindst leges, til nogle af mine allerbedste sange for de mindste.

Alle sange og legekædes sammen af sjove og medrivende historie om bamser der oplever alverdens ting. Bl.a. K møder børnene bamse, der ”driller” sin gode ven elefanten og Peter kanin, der har mange venner, som børnene helt sikkert kender. Børn og voksne kommer med ind i sjovt og super hyggeligt musikalsk univers, hvor der er masser af grin, smil og god stemning og hvor tiden bare flyver.

Efter børnekoncerten uddeles der signerede postkort til alle børn og voksne. På kortet er der udover et billede også diverse links, bl.a. til ”Michaels børnemusik kanal” på Youtube. Her er der 106 videoer med sjove børnesange, som børnene efterfølgende kan se og lege sammen med sine forældre og søskende.

En Hoppe loppe koncert er en børnekoncert i absolut børnehøjde. Velvalgte sange og lege der passer til børnenes alder og som kan fastholde de små musikløjerne.

Vis mere

I gennem årene har jeg lavet mange hundrede arrangementer for de mindste og min store erfaring, mine 25 års virke som børnemusiker, og det at jeg er uddannet pædagog, gør at der altid er garanti for en god og super sjov musikalsk oplevelse.

Hoppe loppe børnekoncert er super god børneunderholdning til arrangementerne i dagplejen, vuggestuen, daginstitutionen, bibliotek, kulturhuset eller andre steder, hvor man vil give de mindste en super sjov og god musikalsk oplevelse!

Læs om flere af mine børnekoncerter her.

Michael Back – musik og sjov for børn

Vis mindre

Jeg bliver tit overrasket over hvor meget de mindste egentlig forstår og hvor meget de egentlig kan være med til af musik og sjov. Og man kan jo ikke andet end blive glad når man ser de små side og rokke til musikken i deres barnevogne eller når de lidt større forsøger at hoppe til musikken. Min erfaring er at hvis bare stemningen er god i rummet, de voksne er med løjerne og alle kan se og høre hvad jeg laver. Så er der næsten ingen grænser for, hvad de små vil være med til!

En mor skriver:

Når postkortet/billedet, som hun fik til koncerten i Nordkraft i lørdags, er det bedste hun ved pt 😁 Det skal med når vi kører bil, handler og inddrages i de fleste lege herhjemme – det er sågar nogle gange bedre til at trøste, end en sut 😅 Og man er ikke i tvivl, når hun vil høre musikken, for så peger hun på kortet, siger “Back” og danser (så det bliver vel i snit 2 timer HVER dag) 💃🏼
TAK for dig og dit musik – det bringer masser af motion/bevægelse, sjov, leg, snakke, sproglig og motorisk udvikling og ikke mindst, masser af gode minder 🎤🤹🏻‍♂️🎼

Priser og praktisk koncert info

Booking og kontakt

Hvor er det bare godt at du spiller sange og lege der passer til børnenes alder. Mange gange har jeg nemlig tænkt. ”Okay den sang eller den leg, den skulle de måske først have leget, når de kommer i børnehave alder. Men sådan tænker jeg ikke når du optræder for de små. For sangene og legene passer så godt til aldersgruppen.  Tilbagemelding fra dagplejer.

Michael Back - Koncertanmeldelse

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her