fbpx

Bamsekoncert med Michael Back

Michael Back - Musikalsk baggrund

Glæd børnene med 45 uforglemmelige minutter med Michaels egne vilde-, sjove-, stille-, søde-, hoppe-, afslapnings- og goddag- og sovesange.

 

Til en bamsekoncert med Michael Back kan børn invitere deres ynglings bamse til en sjov fest, hvor de bl.a. møder “Bamse”, der elsker at spille guitar og “Peter Kanin”, der har fået en flot ny afrikansk tromme i i fødselsdagsgave.

Det er en sjov interaktiv koncert for de mindste børn, der fra start til slut er med til at synge, spille, hoppe, flyve, danse og ikke mindst lege med deres medbragte bamser. Sangene kædes sammen af sjove historier og jeg spiller på instrumenter som: Guitar, ukulele, håndrtromme, djembe, cajon m.v.

 Til jer der ønsker:

  • 45 minutters målrettet koncert til 3-6 årige og deres dedikerede voksne: Lige tilpas til at gøre børnene mætte, frie og glade – men stadigvæk sagtens kan holde opmærksomheden.
  • Afvekslende tempo: Så vi både når at få pulsen op med sange med højt tempo og kommer heeeelt ned i gear. Igen og igen. Det hele bindes sammen af herlige historier der tryllebinder publikums opmærksomhed så tiden flyver afsted
  • 10 af Michaels egne sanglege der er skræddersyet til at give børn og voksne lyst til at hoppe, danse og bruge fantasien.
  • En helt speciel oplevelse med bamser som rekvisitter: Giver masser af inspiration til efterfølgende lege, skaber nye minder og knytter positive følelser til bamserne, vennerne og de voksne

Det hele skaber en naturlige ramme der tiltrækker og fastholder opmærksomheden – og skaber en levende koncertoplevelse.

Læs om mine andre koncerttyper her.

Følg mig også gerne på min Youtube kanal, Musik og sjov TV, som du kan se et videoeksempel fra nedenfor:

Bamsekoncerterne er altid sjove at lave, da børnene allerede når de kommer er i super godt humør og meget meget spændte. De har jo inden koncerten valgt deres ynglings bamse – måske i blandt mange og er nu super spændte på hvad der skal ske. Og de bliver ikke skuffet, for under koncerten skal de lege med og lave sjove ting sammen med deres bamser. De skal flyve med dem, danse med dem, hoppe med dem, vinke med dem, kører i tog med dem og ja de skal faktisk gøre lige præcis det som de voksne gjorde, da børnene var helt små og skulle have hjælp til det meste.

En mor udtaler:

Min søn Noah på 3,5 år er din aller største fan, han har fået en guitar, så han hele tiden kan lege han er Michael Back og han ville ELSKE at komme til bamsekoncert med sin lillebror, mor og far.

Priser og praktisk koncert info

Booking og kontakt

En pædagog siger:

Onsdag morgen åbnede jeg børnehaven, jeg er alene og hører døren gå. Jeg hører ude fra forgangen den dejligste barnestemme: 🎶“Uh, det er så koldt og jeg fryser…uh, det er så koldt og jeg fryser..” Barnet kommer rundt om hjørnet og jeg står med et stort smil og venter på at høre “Hva ska’ vi gøre ved det?” og vi skal da “løbe, løbe varme i kroppen🎶.” og han løber over til sin garderobe med et stort grin mens jeg løber hen til morgenmadsbordet. Så ved man det bliver en god dag!!

Michael Back - Koncertanmeldelse

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her