fbpx

Åbningsreception Musik og sjov huset

Kære venner, familie, samarbejdspartnere, naboer….
En drøm er blevet til – jubii.

I  forbindelse med mit nye Musik & Sjov Hus – det lille musikhus for børn – vil jeg gerne inviterer til:

ÅBNINGSRECEPTION
LØRDAG D. 4. AUGUST KL. 14.00
STATIONSVEJ 5C, 9280 STORVORDE

Her vil jeg invitere jer med indenfor i mine nye lokaler, fortælle mine tanker omkring huset, og spille en sang eller to, så i rigtigt kan få et billede af, hvordan jeg har tænkt mig at benytte mit nye lille musikhus. Der vil selvfølgelig også være noget godt til ganen og tid til at hygge i musikhusets hyggelige omgivelser. Arrangementet vil vare en halvanden times tid.

Det har i mange år været min drøm at lave et sted, hvor børn kunne komme til mig, når jeg ikke var på farten. Det skulle være et sted, hvor jeg kunne give børn sjove musikalske oplevelser i hyggelige rammer. Det skulle også være et sted, hvor jeg kunne lave musikalske inspirationskurser for voksne, lave youtube videoer, indspille musik, øve mig og hvor jeg ellers kunne have min base – og NU er min drøm blevet til virkelighed.

Jeg håber derfor på at i vil være med til at fejre dette, og mine nye lokaler. Jeg glæder mig ihvertfald rigtigt meget til at vise Musik & Sjov Huset frem til jer allesammen.

Hvis du vil læse mere om arrangementet, Musik & Sjov Huset, og hvad jeg ellers går og laver, så er der mere info at hente her: www.musik-sjov.dk

Mange gode hilsner
Michael Back – musik og sjov for børn.

Koncerter i fbm med åbningen af Musik og sjov huset!

Åbningskoncert for dagplejere

Åbningskoncert for Børnehaver

Åbningskoncert for familier

børnunderholdning i særklasse

Åbningsreception

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her